• تاریخ انتشار : // - 13:31
  • تعداد بازدید خبر : 122
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

گلایه بازرس‌کل استان گیلان از مدیران استانی/ آقایی: باید یک پنجره واحد مدیریتی برای احیای تالاب انزلی ایجاد شود

بازرس کل استان گیلان در یک برنامه زنده تلویزیونی در خصوص احیای تالاب بین‌المللی انزلی گفت: باید یک پنجره واحد مدیریتی برای احیای تالاب انزلی ایجاد شود.

به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان گیلان، احمد آقایی بازرس‌کل استان گیلان با حضور در برنامه‌ تلویزیونی «پاسخ» که به صورت زنده از شبکه استانی سیمای مرکز استان پخش شد، آخرین وضعیت تالاب بین‌المللی بندر انزلی را بررسی و آسیب شناسی کرد.

بازرس‌کل استان گیلان با بیان اینکه مدیران سرمایه ما هستند و باید به تکالیف خودشان عمل کنند، اظهار کرد: سازمان بازرسی که عالی‌ترین دستگاه نظارتی استان بوده در کنار مدیران است و هرگز دنبال مچ‌گیری نیستیم بلکه محل مشاوره مدیران هستیم.

وی در پاسخ به گزارش تصویری صدا و سیما در خصوص پل کنارگذر کمربندی بندرانزلی و اعلام‌نظر عضو اسبق هیئت علمی دانشگاه گیلان در خصوص ناامنی این پل، اظهار کرد: مدیران و مسئولین بندرانزلی مگر این قسمت‌ها را ندیدند؟! چرا جلوی آن را نگرفتند؟! باید به دستگاه متولی تذکر می‌دادند؟! مدیران ما باید مدیران میدانی باشند.

آقایی با بیان اینکه باید مسیر را مسدود کنند و صرفا نصب تابلوی «ورود و خروج ممنوع» کافی نیست، افزود: با توجه به شرایط خطرآفرین پل، حتماً رسیدگی خواهیم کرد و متاسف شدم چرا تا حالا جلوی این مسیر را نگرفتند.

گفتنی است که پل مذکور پس از پایان برنامه تلویزیونی طی دستور تلفنی بازرسی‌کل به شهردار بندر انزلی تا ترمیم پایه‌های آن مسدود شد.

بازرس‌کل استان گیلان با بیان اینکه از مدیران محلی گله‌مند هستیم که چرا میدانی نیستند، تصریح کرد: مدیران نباید فقط در اتاق بنشینند؛ بلکه باید به میدان بروند و مسائل را از نزدیک ببینند و همه ما در قبال پست و مسئولیتی که قانونگذار تعیین کرده، باید پاسخگو باشیم.

آقایی در ادامه با بیان اینکه تالاب بین‌المللی انزلی یکی از شاهکارهای خلقت و آفرینش است، گفت: استان گیلان مملو از این جلوه‌های الهی است و در برابر تالاب انزلی به عنوان میراث گرانبهای طبیعی و میهنی که از نیاکان به ما رسیده باید با یک فهم، نگاه، ادبیات و هدف مشترک آن را پاسداری کنیم.

 

وی با تاکید بر اینکه باید یک پنجره واحد مدیریتی برای احیای تالاب انزلی ایجاد شود و همه مدیران به آن نگاه داشته باشند، افزود: تالاب بین‌المللی انزلی دارای ارزش جهانی‌ است و فقط مختص مردم بندرانزلی نیست و با نگاه استانی نمی‌توان مشکلات آن را حل کرد.

بازرس کل استان گیلان با اشاره به اینکه ۱۴ سال است که گروه مدیریت تالاب تشکیل شده ولی آنگونه که باید اثربخش نبوده، گفت: اگر مدیریت موفق در تالاب داشتیم و اگر مطالبه‌گری ما پاسخگو بود، آیا این وضعیت رخ می‌داد؟!

آقایی با بیان اینکه ۲۶ روستا اطراف تالاب وجود دارد و ۴ شهرستان آن را محصور کرده‌اند، که بخشی از مشکلات تالاب به دلیل آلودگی هایی است که از این نواحی وارد آن می‌شود، تاکید کرد: آیا دهیاران، بخشداران و فرمانداران در شهرستان‌های مجاور تالاب درست مدیریت می‌کنند؟!

بازرس کل استان گیلان تاکید کرد: با توجه به اینکه تالاب انزلی یک منبع درآمد برای جوامع محلی است حتی شهروندان هم باید احساس مسئولیت کنند.

وی با بیان اینکه تالاب انزلی زباله‌دان شده، تصریح کرد: اگر دهیاران مدیریت کنند و متولیان حوزه جمع‌آوری زباله و نخاله اهتمام بیشتری به خرج دهند، بخشی از مشکلات تالاب انزلی حل می‌شود.

آقایی با بیان اینکه از ۱۴ سال پیش تاکنون چندین جلسه در رابطه با احیای تالاب برگزار شده، گفت: چه شد و جریان کار به کجا رسید؟ چرا تالاب هر روز نسبت به گذشته وضعیت بدتری پیدا کرد؟!

بازرس کل استان گیلان با این سوال که اعتبارات تعیین شده برای تالاب انزلی کجا هزینه شده است؟، افزود: می‌خواهیم تالاب انزلی را نجات دهیم اگر همه مدیران استانی احساس مسئولیت نکنند سرنوشت تالاب انزلی سرنوشت تیره و تاری است.

آقایی در پایان با قدردانی از اصحاب رسانه در باب مطالبه‌گری، تصریح کرد: رسانه به نیابت از مردم مطالبه‌گری می‌کند و مدیران باید پاسخگو باشند.

کلمات کلیدی
فرزانه سادات سجادی
تهیه کننده:

فرزانه سادات سجادی

تصاویر

 -